Resultaatgerichte teksten die
je vindbaarheid positief
beïnvloeden.

Lees meer
Vrij Scherp - Online teksten SEO - Header
Online teksten (SEO)

Je online vindbaarheid een boost geven?

De wereld speelt zich steeds meer online af. Dit betekent ook dat teksten op de ‘online’ wereld afgestemd moeten worden. Naast de standaard regels van het tekstschrijven, dien je met online teksten ook rekening te houden met de vindbaarheid van je website in zoekmachines. Hierbij vind ik de perfecte balans tussen de juiste boodschap afgestemd op jouw doelgroep en de SEO richtlijnen.

Lees meerDirect contact opnemen

Ik schrijf SEO teksten die
je vindbaarheid boosten.

Wil je daar meer over weten? Logisch, want je online vindbaarheid is tegenwoordig super belangrijk. Lees hiernaast wat extra toelichting of ga direct op je doel af en neem contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek.

Vertrekken vanuit de juiste basis

Het schrijven van webteksten start, net als bij ‘gewone’ teksten, vanuit de juiste basis. Dit betekent dat ik in een gesprek met jou je bedrijf wil doorgronden. Waar sta je voor? Wat wil je overbrengen? Wie is je doelgroep? Wat maakt je bedrijf of producten zo onderscheidend? Dit is het vertrekpunt. Zo kan ik de boodschap perfect afstemmen op jouw doelgroep. Vervolgens inventariseer ik welke zoekwoorden interessant zijn om voor je website en SEO te gebruiken.

Optimaliseren van SEO

De juiste boodschap formuleren en inzicht in de juiste zoekwoorden is slechts de eerste stap. Om je online teksten aan de SEO eisen te laten voldoen zijn er een aantal richtlijnen om rekening mee te houden. Het zoekwoord moet bijvoorbeeld op bepaalde plaatsen van de webpagina met de juiste frequentie terug te vinden zijn. Ik ga graag met je in gesprek om alle ins en outs toe te lichten.

(Her)schrijven van jouw online teksten

Kan de content op jouw website een opfrisbeurt gebruiken? Of zit je te stoeien met de juiste teksten voor je nieuwe site? Ik help je graag met het opzetten van de juiste strategie om scherpe content te creëren. Zo bereik jij je doelgroep d.m.v. de juiste zoekwoorden. En wordt je vriendjes met Google. Jouw online teksten sluiten daarnaast perfect aan bij wat je wil overbrengen naar je doelgroep. En ik zorg dat deze boodschap ook optimaal is afgestemd op deze doelgroep.

Zin in een kopje copy?

Bel, mail of geef een gil.

Jochem Palubski
Tekstschrijver & Communicatiespecialist
06 21 51 83 72
info@vrijscherp.nl