Vrij Scherp - Marketing ondersteuning

Hands-on marketing
ondersteuning zodat jij vooruit
kan en resultaat kan boeken

Lees meer
Marketing ondersteuning

Zoek jij effectieve marketing ondersteuning?

Ben je op zoek naar iemand die, tijdelijk, marketing werkzaamheden voor je uit handen neemt? Of naar een versterking van je marketing team? Ik zet mijn jarenlange ervaring graag in om bedrijven verder te helpen met hun marketing. Met een focus op resultaat, want ik begrijp dat iedere in te zetten euro belangrijk is.

Lees meerDirect contact opnemen

Impact maken met marketing

Marketing is een breed vakgebied. Welke kanalen en middelen je inzet is voornamelijk afhankelijk van waar je doelgroep zich bevindt. Ik heb voor uiteenlopende opdrachtgevers marketingacties opgezet of meegewerkt aan marketingcampagnes. Een succesvolle actie is er een waar via het juiste kanaal de doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap wordt bereikt.

Online marketing

Online marketing is de laatste jaren het sleutelbegrip. Zelf ben ik een ervaren tekstschrijver die weet welke teksten werken en resultaat boeken. Deze expertise koppel ik aan mijn ervaring in e-mailmarketing, social media en SEO. Voor gerichte SEA (online advertenties) werk ik samen met een gespecialiseerd team.

Marketing ondersteuning (interim / project basis)

Ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Ik werk op interim basis om gerichte marketing projecten op te pakken. Ik versterk je team bij uitval of zorg dat jij de groei die je doormaakt kan behappen. Benieuwd naar hoe ik dit aanpak? Bel me en ik ga graag met je in gesprek.

Maak jij écht impact met
je marketing activiteiten?

Ik zet mijn expertise in om bedrijven te ondersteunen met effectieve marketing. Inmiddels heb ik aan verschillende marketingcampagnes meegewerkt op corporate niveau, maar beheers ik juist ook de techniek om creatief om te gaan met meer realistische budgetten. In het MKB is het belangrijk om gerichte keuzes te maken, creatief te zijn en met focus marketing activiteiten uit te werken.

Wil jij effectief communiceren?

Neem dan nu contact met me op!

Jochem Palubski
Communicatie specialist
(SEO) Tekstschrijver
06 21 51 83 72
info@vrijscherp.nl