Vrij Scherp - Marketing ondersteuning

Hands-on marketing
ondersteuning zodat jij vooruit
kan en resultaat boekt

Check. Dit wil ik.
Marketing ondersteuning

Zoek jij marketing ondersteuning die werkt?

Ben jij op zoek naar iemand die, tijdelijk, marketing werkzaamheden voor je uit handen neemt? Of naar een versterking van je marketingteam? Ik zet mijn 9+ jaar ervaring graag in om bedrijven verder te helpen met hun marketing. Met een focus op resultaat, want ik begrijp dat iedere in te zetten euro belangrijk is.

Lees meerDirect contact opnemen

Impact maken met marketing

Marketing is een breed vakgebied. Welke kanalen en middelen je inzet is voornamelijk afhankelijk van waar je doelgroep zich bevindt. Ik heb voor uiteenlopende opdrachtgevers marketingacties uitgevoerd en aan marketingcampagnes meegewerkt. Een succesvolle actie is er een waar via het juiste kanaal de doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap wordt bereikt.

Online marketing

Online marketing is dé manier om zichtbaar te zijn en conversies te realiseren. Zelf ben ik een ervaren tekstschrijver die weet welke teksten werken en resultaat boeken. Deze expertise koppel ik aan mijn ervaring in e-mailmarketing, social media en SEO. Voor gerichte SEA (online advertenties) werk ik samen met een gespecialiseerd team.

Marketing ondersteuning (interim / project basis)

Ben je op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Ik werk op interim basis om concrete marketing projecten op te pakken en om de gewenste ondersteuning te bieden. Ik versterk je team bij uitval of zorg dat jij de groei die je doormaakt kan behappen.

Maak jij écht impact met
je marketing activiteiten?

Ik zet mijn expertise in om bedrijven te ondersteunen met hun marketinginzet. De sleutel tot succes is om hierin gestructureerd en consistent te werken aan alle marketing activiteiten. In het MKB draait het om creatief omgaan met realistische budgetten, gerichte keuzes maken en vervolgens met focus alle campagnes en uitingen maken.

Zin in een kopje copy?

Bel, mail of geef een gil.

Jochem Palubski
Tekstschrijver & Communicatiespecialist
06 21 51 83 72
info@vrijscherp.nl