Een sterk bedrijfsverhaal
met de juiste boodschap
brengt resultaat.

Lees meer
Vrij Scherp - Bedrijfsverhaal
Vertel het verhaal van je bedrijf

Zoek je iemand die jouw verhaal op papier zet?

Ondernemers hebben hun visie en ideeën vaak perfect in hun hoofd zitten. Je wil graag aan de buitenwereld laten weten waar je als bedrijf voor staat. Een bedrijfsverhaal vertellen. Het is soms alleen lastig om die vertaalslag naar het papier te maken. Ik vertel je exact hoe ik de juiste woorden vind.

Lees meerDirect contact opnemen

Ik zet jouw verhaal
concreet op papier.

Ik help je om tot de kern te komen. Dit doe ik door met je in gesprek te gaan. Het stellen van de juiste vragen zorgt ervoor dat ik weet wat je wil overbrengen, wie je doelgroep is en hoe je ze het beste kan aanspreken. Hiernaast heb ik dit verder beschreven. Liever direct even sparren? Let’s connect.

De juiste boodschap overbrengen

Als tekstschrijver zoek ik constant naar de juiste mix van tekstuele ingrediënten. Ik breng ieder verhaal op smaak en maak elke boodschap passend bij jouw bedrijf. Door de juiste vragen te stellen leer ik jou, je bedrijf en je doelgroep kennen. Hierdoor serveer ik teksten die optimaal zijn afgestemd op jouw doelgroep. Zodat mensen begrijpen wat je zegt en zich daarmee kunnen identificeren. Messcherpe content zorgt ervoor dat de honger gestild wordt.

Resultaatgerichte teksten

Woorden maken zinnen. En zinnen maken een verhaal. Maar hoe zorg je dat de teksten ook iets opleveren? Het is leuk als een tekst lekker wegleest, maar des te belangrijker is het wanneer je teksten en uitingen ook resultaat brengen. Een goede tekst hoort te lezen zoals een warm mes door de boter gaat én het direct naar meer smaakt zodat je nog een portie besteld.

Tekst optimalisatie

Heb jij duidelijk voor ogen waar je als organisatie voor staat maar worstel je om dit helder op papier te krijgen? In een corporate story, in een brochure of op de website? Er zijn genoeg bedrijven met een verouderde website. Teksten die destijds zijn opgesteld en eigenlijk jaren zijn blijven staan. Maar ieder bedrijf verandert, dus waarom zou een website dan niet mee veranderen? Laat de teksten op je website eens afstoffen zodat het beter past dat bij datgene dat je wil uitstralen.

Zin in een kopje copy?

Bel, mail of geef een gil.

Jochem Palubski
Tekstschrijver & Communicatiespecialist
06 21 51 83 72
info@vrijscherp.nl