Een sterk bedrijfsverhaal
met de juiste boodschap
brengt resultaat.

Lees meer
Vrij Scherp - Bedrijfsverhaal
Een sterk bedrijfsverhaal

Zoek je iemand die jouw verhaal op papier zet?

Ondernemers hebben hun visie en ideeën vaak helemaal in hun hoofd zitten. Het is soms alleen lastig om die vertaalslag te maken. Het vinden van de juiste woorden om dit op de beste manier naar het papier vertalen. Je wil graag aan de buitenwereld laten weten waar je als bedrijf voor staat. Een bedrijfsverhaal vertellen. Ik vertel je precies hoe dat ik doe.

Lees meerDirect contact opnemen

Ik zet jouw verhaal
concreet op papier.

Ik help je om tot de kern te komen. Dit doe ik door met je in gesprek te gaan. Door middel van het stellen van de juiste vragen weten we wat je wil overbrengen, wie je doelgroep is en hoe je ze het beste kan aanspreken. Hiernaast heb ik dit verder beschreven. Nu al interesse? Klik dan op de knop hieronder!

De juiste boodschap overbrengen

Als tekstschrijver is het mijn vak om in een bedrijf en haar doelgroep te duiken. Ik maak ieder verhaal en elke boodschap passend bij jouw bedrijf en wat je wil uitstralen. Ik leer je doelgroep kennen. En ik zorg dat je verhaal en boodschap optimaal worden afgestemd op je doelgroep. Zodat mensen begrijpen wat je zegt en zich daar mee kunnen identificeren. Hierbij schakel ik gemakkelijk tussen schrijfstijl, kijkend naar wat voor jou relevant is. Zakelijk of persoonlijk. Vol met vaktermen of juist de bekende ‘Jip en Janneke’-taal.

Resultaatgerichte teksten

Er is een verschil tussen het schrijven van mooie, goedlopende teksten en resultaatgerichte teksten. Het is uiteraard fijn als je een mooie tekst hebt, maar het is belangrijk dat deze teksten ook resultaat opleveren. Logisch ook, want het draait vaak om conversie. Heb jij behoefte aan de juiste resultaatgerichte teksten? Neem contact op, dan help ik je verder!

Tekst optimalisatie

Het is goed om duidelijk op papier te zetten waar je als organisatie voor staat. Heb je dit helder beschreven, dan snappen mensen het ook als ze het lezen. Er zijn genoeg bedrijven met een verouderde website. Teksten die destijds zijn opgesteld en eigenlijk jaren zijn blijven staan. Maar ieder bedrijf verandert, dus waarom zou een website dan niet mee veranderen? Wil jij de teksten op je website eens af laten stoffen? Na een uitgebreid gesprek, herschrijf ik alle content op je website.

Wil jij effectief communiceren?

Neem dan nu contact met me op!

Jochem Palubski
Communicatie specialist
(SEO) Tekstschrijver
06 21 51 83 72
info@vrijscherp.nl