Vrij Scherp - Social content creatie

Effectieve social media inzet
waardoor je online zichtbaar
bent en je resultaat boekt.

Lees meer
Social content creatie

Wil jij online je doelgroep bereiken en binden?

De laatste tien jaar is social media explosief gegroeid. En daarmee is het voor bedrijven ook interessant en eigenlijk onmisbaar geworden. Ongeacht de branche, bijna iedereen doet eerst online research voordat hij of zij een product of dienst aanschaft. Je online zichtbaarheid en je vervolgens ook op de juiste manier presenteren zijn de eerste twee stappen. Maar hoe pak je dit aan? Ik help bedrijven met een social media strategie en het maken van relevante content, zodat dit je ook resultaat oplevert.

Lees meerDirect contact opnemen

Social media strategie

Veel bedrijven zijn aanwezig op social media maar gaan nog zonder een échte strategie te werk. Dit is te begrijpen, want vaak ontbreekt het aan tijd en/of kennis om dit goed neer te zetten. Haal de kennis in huis door een specialist in te schakelen. Samen kijken we naar jouw onderneming, waar je voor staat en wat je wil uitstralen. Welke thema’s zijn interessant? En welke doelen koppel je aan jouw social media kanalen? Je doelgroep is minstens net zo belangrijk. Waar zijn zij aanwezig? Op welke toon willen zij aangesproken worden? En met welke frequentie? Aan de hand van een social strategie en content kalender benutten we je social media kanalen optimaal.

Social content creatie

Naast het opzetten van een social media strategie help ik bedrijven ook met het inzetten van social media. Ik creëer content voor de relevante social kanalen. Ondernemers missen vaak de tijd om dit zelf effectief uit te voeren. Via een content kalender plaats ik structureel content op je social media kanalen waardoor je online zichtbaar bent, je werkt aan je online imago en je in contact komt met je doelgroep.

Social media beheer

We starten met het optimaal inrichten van de relevante social kanalen. Vervolgens monitor ik je social kanalen en zorg ik, indien nodig, voor interactie door te reageren op berichten. Maandelijks bespreken we een rapportage met resultaten, zodat we kunnen bijsturen waar nodig.

Bereik je doelgroep, weet ze
te binden en boek resultaat.

Ben jij op zoek naar een effectieve inzet van je social kanalen? Ik zorg voor een representatieve online zichtbaarheid, voor een groeiende online community en een bijdrage aan meer traffic naar je site. Aan de linkerkant vertel ik je hoe ik dat doe, maar bespreek je dit liever in real-life? Neem dan contact met me op!

Zin in een kopje copy?

Bel, mail of geef een gil.

Jochem Palubski
Tekstschrijver & Communicatiespecialist
06 21 51 83 72
info@vrijscherp.nl