Scherpe copy, rake teksten

Vrij Scherp communiceren

Vertel jij een kloppend verhaal? Breng jij daarbij de juiste boodschap over? We communiceren allemaal, bewust of onbewust, om een doel te bereiken. Informeren, enthousiasmeren of overtuigen. Het vinden van de juiste woorden en verpakken in het juiste verhaal is soms lastig.

Ik help bedrijven om Vrij Scherp te communiceren. Verhalen die jouw doelen binnen handbereik brengen. Of ik creëer scherpe content voor: websites, online campagnes, interviews en artikelen, whitepapers en magazines, social content of SEO teksten.

Mijn belofte aan jou is dat jij met het juiste verhaal jouw doelgroep weet te bereiken, te prikkelen en te overtuigen. Ben jij klaar om jouw verhaal helder en doelgericht over te brengen?

Vrij Scherp helpt je graag met:

Content creatie

Contentstrategie en creatie. Scherpe copy, rake teksten.

Artikelen schrijven

Redactionele content in de vorm van blogs, whitepapers en interviews. 

Online teksten (SEO)

Resultaatgerichte teksten die je vindbaarheid positief beïnvloeden.

Bedrijfsverhaal

Een corporate story? Of op zoek naar teksten voor je website? Ik regel het!

Freelance Communicatiespecialist

Ik versterk (tijdelijk) je marketingcommunicatieteam.  

Marketing ondersteuning

Effectieve marketing ondersteuning, gericht op resultaat!

Bekijk Reviews
Dit zeggen anderen over mij:

Jochem heeft mij ontzettend goed geholpen consistente hoogwaardige content te maken. Mede door de vele goede artikelen van Jochem heb ik veel exposure op LinkedIn, waardoor ik genoodzaakt ben om de samenwerking met Jochem tijdelijk te parkeren. Ik zit simpelweg vol met goede opdrachten. Aanrader!

Filip van den HeuvelEigenaar FireFly Analytics

Al jaren werken we samen met Jochem. Hij begrijpt onze business en hoe wij werken, dat is niet iedereen gegeven. Hij heeft aan ’n half woord genoeg. Na een boek, meerdere magazines en artikelen pakt hij nu - samen met andere freelancers - onze hele marketing op. Van strategie tot uitvoering. Trots op de samenwerking!

Albert DominicusEigenaar Adagium Bedrijfsoverdrachten

Jochem verzorgde alle copy ter promotie van de jubileumeditie van MS Motion, de sponsorloop van het Nationaal MS Fonds. Ontzettend bedankt voor jouw hulp en superleuke teksten. Mede daardoor is het een geweldige editie geworden met bijna 1.000 deelnemers en € 144.545,- aan donaties.

Tamara AlcicekManager - Nationaal MS Fonds

Heel mooi hoe je steeds in de verhalen de essentie weet te vangen, dank je wel topper!

Denise van SchieMarketing Strateeg - Rienks Arbodienst (Prevermo)

Jochem ontzettend bedankt voor het prachtige werk wat je afgeleverd hebt! Je stelt goede en gerichte vragen en hebt dit vertaald naar mooie teksten.

Bianca van EmmerikEigenaresse SHE-Support

Samenwerken met Jochem was geweldig! Sparren op niveau over hoe we het beste de contentstrategie konden vormgeven, of over nieuwe ideeën voor campagnes. Jochem is wat dat betreft enorm allround en kan makkelijk schakelen tussen strategie en operatie. Daarnaast een fijne en toegankelijke persoonlijkheid, waardoor hij eenvoudig schakelt tussen lagen in de organisatie.

Pieter VincentTeamlead Branding & Communicatie

Gedurende 5 jaar hielp Jochem ons als freelance communicatiespecialist. Hij schreef alle online copy en vertaalde onze positionering naar alle marketing- & communicatie uitingen. En daar boekten we ook aantoonbaar resultaten mee.

Ronald DonkersCommercieel directeur - Capability

Jochem is een directe versterking van je marketingteam. De hands-on en pragmatische aanpak van Jochem kwam goed van pas omdat lopende activiteiten, campagnes en projecten direct goed opgepakt werden. Daarnaast leidde Jochem 2 projecten in goede banen: de ontwikkeling van onze nieuwe website en professionalisering van onze social kanalen.

Antonet KrolMarketing Manager - City Resort Hotels

Zin in een kopje copy?

Bel, mail of geef een gil.

Jochem Palubski
Tekstschrijver & Communicatiespecialist
06 21 51 83 72
info@vrijscherp.nl