Freelance Tekstschrijver met
een passie voor artikelen
schrijven.

Lees meer
Vrij Scherp - Artikelen schrijven
Artikelen schrijven / redigeren

Ben je op zoek naar een freelance tekstschrijver?

Als tekstschrijver verplaats ik mij in je bedrijf en doelgroep. Zo schrijf ik teksten die passen bij datgene dat je wil uitstralen en tegelijkertijd ook perfect aansluiten bij de doelgroep die je wil bereiken. Of het nu gaat om een reeks artikelen, bloggen, korte berichten voor social media of een compleet bedrijfsverhaal, ik help je graag verder.

Lees meerDirect contact opnemen

Ik schrijf structureel
scherpe artikelen.

Artikelen schrijven is iets waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Lees hiernaast hoe ik dat aanpak en daarmee resultaten boek.

Altijd de juiste boodschap

Aan de hand van een goede briefing en helder gesprek, leer ik een bedrijf en haar doelgroep kennen. Zo heb ik duidelijk voor ogen wat bij je bedrijf past, wat je wil overbrengen en op wie we de boodschap moeten richten. En dat allemaal perfect op elkaar afgestemd. Informeel en vlot, beschouwend en informatief of juist zakelijk.

Interview afnemen

Zoek je iemand die mensen interviewt en dit vervolgens ook tot een compleet artikel verwerkt? Ik neem dit werk graag voor je uit handen. Daarbij schrijf ik rake teksten die precies de goede toon hebben en de juiste snaar raken.

Schrijven en redigeren

Als tekstschrijver schrijf ik voor de meest uiteenlopende bedrijven. Ik schakel eenvoudig en verplaats me in een specifieke markt met bijbehorende kenmerken. Zo schrijf ik voor diverse bedrijven en webshops, gericht op zowel de zakelijke markt als op consumenten. Het gaat dus alle kanten op. Naast artikelen schrijven, kijk en herschrijf ik ook bestaande content. Kunnen de teksten op jouw website een opfrisbeurt gebruiken?

Offline teksten

Tegenwoordig draait het veel om online teksten. Dat betekent niet dat teksten voor offline middelen zijn verdwenen. Heb jij scherpe teksten nodig voor je folder, flyer of brochure? Als tekstschrijver breng ik iedere boodschap over.

Zin in een kopje copy?

Bel, mail of geef een gil.

Jochem Palubski
Tekstschrijver & Communicatiespecialist
06 21 51 83 72
info@vrijscherp.nl