Vrij Scherp - Freelance Communicatie Specialist

Een tijdelijke, professionele
oplossing waardoor jij
gewoon door kan.

Lees meer
Freelance Communicatie Specialiast

Zoek jij een Freelance Communicatie Specialist?

Heb je een communicatie uitdaging binnen je bedrijf? Is er sprake van groei binnen je onderneming? Of is er een tijdelijk gat ontstaan in je team vanwege uitval of vertrek van een medewerker? Als ervaren Freelance Communicatie Specialist ondersteun ik je graag op tijdelijke basis. Kies voor een effectieve en professionele oplossing waardoor jij en je onderneming gewoon door kunnen.

Lees meerDirect contact opnemen

Communicatie Specialist

Als Freelance Communicatie Specialist heb ik jaren ervaring in zowel advisering als uitvoering in het communicatievak. Ik help bedrijven op project basis of bij uitval van een medewerker. Met een pragmatische instelling zorg ik dat het communicatie team blijft draaien.

Inventarisatie - Plan van Aanpak

Ik help bedrijven met het aanpakken van communicatieopdrachten. Het begint met een helder ori├źntatiegesprek. Vervolgens inventariseer ik bij de relevante betrokkenen wat er speelt, waar de pijnpunten liggen en verwerk ik dit tot een concrete actielijst. Welke taken zijn er? Wie is er verantwoordelijk voor? En wat is de doorlooptijd? Zo lever ik een duidelijk en praktisch Plan van Aanpak.

Communicatie advies & uitvoering

Uit het Plan van Aanpak komen diverse actiepunten. Heb je zelf geen communicatiemedewerker in dienst? Ik neem graag concrete communicatieactiviteiten uit handen. Op interim basis, waarin we duidelijke afspraken maken over taken, tijd en kosten, voer ik deze werkzaamheden uit. Content creatie voor campagnes, promotiematerialen en social media. Alsmede een stukje projectmanagement.

Zoek je iemand die
hands-on zaken oppakt?

Los van mijn jarenlange ervaring als Communicatie Specialist bij zowel grote corporates als in het MKB, heb ik inmiddels ook meerdere Freelance opdrachten succesvol afgerond. Lees hiernaast nog wat aanvullende informatie of neem direct contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Zin in een kopje copy?

Bel, mail of geef een gil.

Jochem Palubski
Tekstschrijver & Communicatiespecialist
06 21 51 83 72
info@vrijscherp.nl